Sist oppdatert 29.02.2020

Hei alle

 
For å logge deg inn på WI-FI i  Sanitetslokalet må følgende passord brukes :
 
 
 PASSORD :   Klinikken1925

Parkering

AD PARKERING I SCHIØTZGATE
 

Hei!

Vi har igjen mottatt klage fra nærmeste naboer på parkeringen i Schiøtzgate på kveldstid på onsdager. Det parkeres så tett langs støyskjermen at naboene har problemer med å komme seg ut fra (og inn til) egen privat parkering på egen tomt.
Naboene oppfordrer dere til å parkere litt lenger unna, for eksempel på parkeringsplassen til Kannik skole. De nevner også gamle Stavanger sykehus, som har parkeringsplasser som står ledige kveldstid.
Vi håper dere vil respektere dette. Vi har et godt forhold til våre naboer her, og ønsker å bevare dette også i fremtiden - også på onsdagskvelder. :) 

Med vennlig hilsen
oss i Stavanger Sanitetsforening

Kleskoder

Kleskomiteen og styret har nå bestemt at vi ikke skal bruke noe annet enn sorte og hvite klær. Dvs at vi opplyser om farger for hver opptreden: Sort, sort/hvitt eller hvitt, med tilbehør (nål, knapp, smykke, skjerf).
Ved alle opptredener skal alle ha sanitetsnålen og fortrinnsvis rød knapp. Nål koster kr. 30,-

 

Parkering

Hei Kløverdam! :)
Her kommer en vennlig oppfordring fra oss i administrasjonen om kun å parkere på oppmerkede parkeringsplasser. Dette av hensyn til alle andre i bygningene her, men også med tanke på eventuelle utrykningskjøretøyer. Vi håper jo at sistnevnte aldri trenger å komme hit, men slik det er nå vil de få store problemer dersom de kommer en onsdags kveld...
Vennligst bruk oppmerkede plasser + parkeringsplassen på Kannik skole når den er ledig + parkeringsplasser ved "gamle Gamlingen" + sonen her.
Takk for hjelpen!
Mvh
Sissel

| Svar

Nyeste kommentarer